Oliwy, oleje, octy bezglutenowe

Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    30,00 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku o smaku masła tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej z zarodków rzepaku uniwersalny tłoczony na zimno omega-3 BIO 500 ml - OLANDIA
    25,25 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwa z oliwek extra virgin BIO 250 ml - OLANDIA
    27,37 zł
    |
na stronę