Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 250 ml - OLANDIA15,91 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA27,91 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej z zarodków rzepaku do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA23,40 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej z zarodków rzepaku o smaku masła tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA23,40 zł|Producent: OLANDIA (oleje)