Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO31,15 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej rzepakowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO18,69 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO25,67 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO21,81 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO17,69 zł|Producent: EKKO (oleje)