Ciastka orkiszowe z kakao bez dodatku cukrów BIO 120 g - BIO ANIA
Ciastka orkiszowe z kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao bez dodatku cukrów BIO 120 g - BIO ANIA. Wyprodukowane w Polsce przez BIO ANIA, specjalistów w produkcji ciastek, muffinów i wafli. Składniki to mąka z pszenicy orkisz, tłuszcz kokosowy, mleko w proszku, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao i sól. Nie zawierają dodatku cukrów, a ich wartość odżywcza prezentuje się korzystnie. Świetna propozycja dla osób szukających zdrowego i smacznego przekąszenia. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ* 88 %, tłuszcz kokosowy*, MLEKO w proszku*, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao 2,1 %, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1834 kJ / 437 kcal
Tłuszcz - 10,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,3 g
Węglowodany - 74,2 g
w tym cukry - 3,0 g
Białko - 11,9 g
Sól - 0,97 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać JAJA, SEZAM, ORZECHY, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5903453002780 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.120000 |
| Producent | BIO ANIA (ciastka, muffiny, wafle) |
| Adres producenta | Ania spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa, niepokalanej panny marii 103, 31-589 kraków |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |