Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu BIO 200 g - DIET-FOOD
Kakao sproszkowane BIO 200 g - DIET-FOOD. Ekologiczne kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao z Peru o najwyższej jakości ziarnach kakaowca. Bezglutenowe, bezcukrowe, wegańskie. Idealne do mleka, jogurtu, płatków i deserów. Wyprodukowane przez DIET-FOOD. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.
OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5901549275254 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.250000 |
| Producent | DIET-FOOD |
| Adres producenta | Mipama e.z. szafarz spółka jawna, rogatka 7a, 62-860 opatówek |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | Peru |