Krem wegański z orzechów laskowych i kakao bezglutenowy BIO 250 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
Krem z orzechów laskowych i kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao BIO bezglutenowyProdukty bezglutenowe 250g NOCCIOLATA to wegański przysmak, idealny do smarowania. Wyprodukowany we Włoszech za pomocą ekologicznych składników, nie zawiera oleju palmowego ani oleju. Doskonałe źródło błonnika i składników odżywczych. Certyfikowany produkt bio. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 19,5 %, olej słonecznikowy*, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 11 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*); ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem wegański do smarowania z ekologicznych ORZECHÓW LASKOWYCH i kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowyProdukty bezglutenowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2273 kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 53 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 5,4 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 do 24 .
Dodatkowe informacje
| EAN | 8052575091336 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
| Producent | RIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy) |
| Adres producenta | Rigoni di asiago 30012 asiago włochy |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |