Olej kokosowy
Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 260 ml - BIOFOOD17,18 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 500 ml - COCOMI33,34 zł|Producent: COCOMI (wody kokosowe, oleje kokosowe, śmietanki)
- Bez glutenuBez cukruOlej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIOFOOD32,06 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruTłuszcz kakaowy w krążkach BIO 100 g - RAPUNZEL34,85 zł|Producent: RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)