Olej kokosowy

Olej kokosowy powstaje z białego miąższu znajdującego się we wnętrzu orzecha kokosowego. Jego produkcja nie jest skomplikowana. Najpierw jest on suszony, aby usunąć wilgoć znajdującą się w nim, a następnie tłoczony. W efekcie tych działań otrzymuje się charakterystyczny rodzaj tłuszczu roślinnego o szerokim zastosowaniu.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 670 ml - BIO FOOD
    27,98 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej kokosowy virgin BIO 950 ml - BIO PLANETE
    51,20 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Olej shea BIO 200 ml - BIO PLANETE
    25,84 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tłuszcz kakaowy w krążkach BIO 100 g - RAPUNZEL
    20,36 zł
    |
Strona
na stronę