Pieczywo ekologiczne

Ekologiczne pieczywo to zarówno świeży chleb wypiekany w regionalnych piekarniach np.: żytni, orkiszowy, pszenno-żytni, ale także chleby niskoglutenowe wypiekane z mąk naturalnie bezglutenowych.

  1. Bez glutenu
    Chleb tostowy gryczany krojony bezglutenowy (2 x 175 g) 350 g - DORIA
    20,97 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Chleb tostowy jasny krojony (maxi kromki) bezglutenowy 300 g - DORIA
    16,73 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Panierka panko bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
    12,77 zł
    |
  4. Bez cukru
    Pumpernikiel BIO 500 g - TERRASANA
    14,35 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Spody do pizzy bezglutenowe (3 szt.) 230 g - INCOLA
    12,77 zł
    |
  6. Tortilla wraps BIO (6 szt.) 240 g - AMAIZIN
    12,18 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Wafle z ciecierzycy z ciemną czekoladą bezglutenowe BIO 65 g - BYODO
    11,04 zł
    |
Strona
na stronę