Pozostałe substancje słodzące

Wielu z nas nie wyobraża sobie porannej kawy, czy herbaty bez dużej ilości cukru. Jest to dla nas nie tylko źródło energii, lecz również sposób na polepszenie swojego nastroju. Niestety, może prowadzić to do wielu chorób, a w szczególności do problemów skórnych. Nasza cera w niedługim czasie stanie się ziemista, z niedoskonałościami, a pod oczyma pojawią się ciemne worki. Cukier, który znamy, wyrządza nam więc więcej szkody, niż niesie pożytku. Całe szczęście nie musimy z niego rezygnować, bowiem pozostałe substancje słodzące, takie jak melasa, czy lucama, są zupełnie ekologiczne. Dzięki naturalnemu składowi sprawią, że nasze życie stanie się słodsze, bez szkodliwego wpływu na nasze zdrowie.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ksylitol w saszetkach (40 x 5 g) 200 g - SANTINI (FINLANDIA)
    19,27 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Puder jabłkowy (liofilizowane sproszkowane jabłko) BIO 40 g - HELPA
    17,49 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Różdżki smaku tropikalne (liofilizowane owoce) BIO (9 x 2 g) 18 g - HELPA
    18,42 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Różdżki smaku warzywne (liofilizowane warzywa) BIO (9 x 2 g) 18 g - HELPA
    16,52 zł
    |
Strona
na stronę