Pozostały ryż

Ostatnimi czasy coraz większą popularnością cieszą się produkty naturalne, w pełni ekologiczne i zdrowe. Wynika to z rosnącej świadomości ludzi na temat tego jak istotne jest to, co jemy. Jednym z takich produktów są ryże. Oczywiście, półki naszych sklepów są ich pełne, jednak często należą one do wysoko przetworzonych. Pozostały ryż, taki jak brązowy, czy czarny, całe szczęście cieszy się większą popularnością. Artykuły te pochodzą z certyfikowanych upraw, a kontrolowane procesy ich obróbki, pozwalają zachować ich smak i wartości odżywcze. Co więcej, ryż można poddać procesie ekspandowania, czyli poddawania działaniu gorącej pary w warunkach wysokiego ciśnienia. Staje się on lżejszy, łatwiejszy w przyrządzeniu, jednak nadal tak samo smaczny.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO 1 kg - THE PLANET
    14,63 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO 500 g - BIO PLANET
    7,94 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy długoziarnisty bezglutenowy BIO 500 g - THE PLANET
    8,54 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy okrągły BIO 1 kg - THE PLANET
    20,73 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy okrągły BIO 2 kg - BIO PLANET
    37,99 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy okrągły BIO 5 kg - HORECA
    78,02 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż brązowy okrągły BIO 500 g - BIO PLANET
    11,34 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż carnaroli BIO 500 g - ALCE NERO
    18,52 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż czarny pełnoziarnisty (uprawiany w europie) BIO 400 g - BIO PLANET
    13,38 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż czarny pełnoziarnisty (uprawiany w europie) BIO 400 g - THE PLANET
    14,39 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO 1 kg - BIO PLANET
    21,55 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ryż czerwony pełnoziarnisty BIO 500 g - BIO PLANET
    11,79 zł
    |
Strona
na stronę