Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron (kukurydziany) krajanka bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI11,74 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (kukurydziany) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI11,74 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (owsiano - ryżowy) fusilli bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA11,29 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy razowy z dynią i imbirem) bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA17,57 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy razowy z liśćmi bambusa) casereccia bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA10,26 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy razowy z wakame) bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA17,57 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)