Produkty zbożowe bezglutenowe
Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy trójkolorowy) dla dzieci dinozaury bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA10,40 zł|Producent: PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) krajanka bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI11,15 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) maccheroni bezglutenowy BIO 250 g - DALLA COSTA12,77 zł|Producent: DALLA COSTA (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) noodle spaghetti bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA17,70 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI12,77 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI11,93 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez glutenuBez cukruMakaron (ryżowy) świderki fusilli bezglutenowy BIO 250 g - APOTHEKE11,35 zł|Producent: APOTHEKE (herbatki dla dzieci, dorosłych, błonnik