Produkty zbożowe bezglutenowe

Dla ludzi z alergią lub nietolerancją glutenu jedynym wybawieniem są produkty zbożowe bezglutenowe. Jak się okazuje można upiec i ugotować bezglutenowe potrawy, które smakiem i wartościami odżywczymi dorównują klasycznym. Używa się do tego przede wszystkim mąki pochodzącej z innych roślin.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (ryżowy) świderki fusilli bezglutenowy BIO 250 g - APOTHEKE
    11,35 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (wielozbożowy razowy) mafalde bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    10,96 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z białej kukurydzy) krajanka bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    12,50 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z białej kukurydzy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    12,50 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z ciecierzycy i brązowego ryżu) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    15,38 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z ryżu czarnego i ryżu brązowego) bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA
    20,84 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z serca palmy) noodle bezglutenowy keto 255 g - DIET-FOOD
    15,45 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z serca palmy) spaghetti bezglutenowy keto 255 g - DIET-FOOD
    15,45 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z serca palmy) w kształcie ryżu bezglutenowy keto 255 g - DIET-FOOD
    15,45 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron (z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu) tagliatelle bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    15,38 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (wielowarzywny) penne bezglutenowy BIO 250 g - PASTA NATURA
    10,84 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Makaron proteinowy (z ciecierzycy) penne bezglutenowy BIO 250 g - BARTOLINI
    14,05 zł
    |
na stronę