Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCarpaccio z czarnej trufli letniej BIO 50 g - SACCHI TARTUFI49,68 zł|Producent: SACCHI TARTUFI (pasty, sosy, oliwy truflowe)
- Bez glutenuBez cukruUmeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA48,78 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruPomidory pelati BIO 2,5 kg (1,5 kg) - HORECA (ALCE NERO)41,81 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe
- Bez glutenuPomidory suszone w oliwie BIO 330 g (160 g) - ALCE NERO39,75 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBorowik marynowany BIO 300 g (180 g) - RUNOLAND33,09 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)
- Bez glutenuBez cukruPowidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM27,57 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)
- Bez glutenuBez cukruPowidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM27,06 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)