Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 300 g (220 g) - ALCE NERO
    10,46 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,12 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,16 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Cytryna z imbirem bezglutenowa 295 g - ZDROWA MICHA
    30,32 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Cytryna z imbirem w syropie BIO 220 g - BATOM
    15,52 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarna porzeczka 100 % bez dodatku cukru BIO 260 g - BATOM
    24,74 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Czarna porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,13 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,13 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Czarny bez 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,87 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,26 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,57 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Dżem agrestowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,29 zł
    |
na stronę