Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Buraczki domowe z chrzanem 480 g - LUNIAK
    10,20 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Buraczki tarte pychotka bezglutenowe BIO 280 g - PRIMAVIKA
    9,37 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Buraczki wiórki 430 g - LUNIAK
    9,81 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Chrzan extra wieluński 230 g - LUNIAK
    9,81 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Chrzan tarty 180 g - KROKUS
    9,62 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie bez dodatku soli BIO 400 g (240 g) - NATURAVENA
    6,42 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,45 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola biała drobna w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,89 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,73 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,09 zł
    |
Strona
na stronę