Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruKetchup dla dzieci tiger bez dodatku cukrów BIO 450 ml - RAPUNZEL21,50 zł|Producent: RAPUNZEL (makarony, czekolady, oleje, kremy orz.)
- Bez glutenuKetchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS10,95 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKetchup pikantny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA14,85 zł|Producent: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
- Bez glutenuKetchup łagodny bezglutenowy BIO 315 g - PRIMAVIKA14,85 zł|Producent: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA11,48 zł|Producent: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)