Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,35 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki czarne bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g) - VITALIANA
    13,70 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bez pestek w zalewie BIO 280 g (150 g)- VITALIANA
    13,22 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,42 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory podsuszone w oleju BIO 190 g - VITALIANA
    17,82 zł
    |
na stronę