Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    Bez glutenu
    Ketchup dla dzieci bezglutenowy BIO 300 ml - BYODO
    18,66 zł
    |
  2. Majonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    Bez glutenu
    Majonez delikatny bezglutenowy BIO 250 ml - BYODO
    18,99 zł
    |
  3. Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    15,23 zł
    |
  4. Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    Bez glutenu
    Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
na stronę