Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    17,82 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    13,78 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ananas kawałki w soku własnym BIO 400 g (250 g) - AMAIZIN
    16,61 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ananas plastry w soku własnym BIO 400 g (225 g) - AMAIZIN
    16,61 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Aronia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    17,82 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Borówka do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    11,54 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    20,91 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Brzoskwinie bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,18 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    15,13 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    12,04 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    13,41 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Buraczki tarte bezglutenowe BIO 540 ml - KOWALEWSKI
    13,32 zł
    |
Strona
na stronę