Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruŚliwka węgierka bez dodatku cukrów BIO 270 g - SAD DANKÓW22,64 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuŻurawina z cukrem trzcinowym BIO 260 g - SAD DANKÓW24,56 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)