Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuMarmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA19,94 zł|Producent: AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
- Bez glutenuMarmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA19,81 zł|Producent: AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
- Bez glutenuMarmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA19,94 zł|Producent: AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)
- Bez glutenuMarmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA19,94 zł|Producent: AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy)