Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    Bez glutenu
    Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  2. Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    Bez glutenu
    Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,81 zł
    |
  3. Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  4. Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    Bez glutenu
    Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
na stronę