Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    19,88 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Brzoskwinie bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    16,33 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    11,46 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Buraczki tarte 500 g - KROKUS
    13,60 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    16,76 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Dżem agrestowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,07 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,46 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    9,63 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,66 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,66 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Gruszki w occie 700 g (400 g) - KROKUS
    19,03 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Gruszki w syropie 720 g (360 g) - KROKUS
    19,03 zł
    |
Strona
na stronę