Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuDżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS10,20 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKetchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS10,49 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuMusztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS8,90 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)