Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Dżem agrestowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,29 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    9,84 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,12 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,12 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,52 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Musztarda sarepska 180 g - KROKUS
    8,52 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,29 zł
    |
na stronę