Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukru 340 g - KROKUS
    13,39 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z wołowiną BIO 200 g - ALCE NERO
    17,05 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Szparagi białe w zalewie BIO 280 g (170 g) (SŁOIK) - AARTS
    17,18 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Słodka przekąska brzoskwinia z siemieniem lnianym BIO 200 g - RUNOLAND
    11,40 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Takuan (rzodkiew japońska marynowana) 200 g - TERRASANA
    24,95 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu jedwabiste miękkie (silken soft tofu) bezglutenowe BIO 340 g - MORI-NU
    14,37 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu naturalne 250 g - NATURAVENA
    10,80 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu paprykowe 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu pomidorowe 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu wędzone 200 g - NATURAVENA
    12,13 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu z czarnuszką 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu z czosnkiem 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
na stronę