Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,73 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,11 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,80 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Jabłka bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    15,26 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,76 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 140 g (90 g) - VITALIANA
    11,68 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,78 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona postna z grzybami leśnymi 670 g - KROKUS
    21,29 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,50 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Karczochy w oleju BIO 280 g - BIO PLANET
    22,07 zł
    |
na stronę