Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła śliwkowe BIO 340 g - BATOM
    22,00 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,09 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,40 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    10,58 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    5,19 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    12,58 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soczewica brązowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,34 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    10,71 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO
    12,68 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata (z pomidorów żółtych) BIO 350 g - ALCE NERO
    12,68 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata BIO (3 x 200 g) 600 g - ALCE NERO
    14,81 zł
    |
na stronę