Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruPrzecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD10,58 zł|Producent: BIO FOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruSoczewica brązowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA8,34 zł|Producent: LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe)
- Bez glutenuBez cukruSoja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL10,71 zł|Producent: RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO12,68 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów żółtych) BIO 350 g - ALCE NERO12,68 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata BIO (3 x 200 g) 600 g - ALCE NERO14,81 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)