Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    Bez glutenu
    Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  2. Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona z marchewką bezglutenowa BIO 700 g (500 g) - BIOFOOD
    9,93 zł
    |
  3. Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    Bez glutenu
    Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  4. Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  5. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  6. Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  7. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
na stronę