Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruBuraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI11,09 zł|Producent: KOWALEWSKI (przetwory warzywne, dania gotowe)
- Bez glutenuBez cukruKapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI15,06 zł|Producent: KOWALEWSKI (przetwory warzywne, dania gotowe)
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE10,51 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO15,23 zł|Producent: BYODO (sosy, majonezy, musztardy)
- Bez glutenuBez cukruPowidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD12,88 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruPrzecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS16,29 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE13,25 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)