Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruCzarne porzeczki i jabłka bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS18,65 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruOgórki kiszone bezglutenowe BIO 760 g (560 g) - BIOFOOD17,25 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruPowidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD12,88 zł|Producent: BIOFOOD (soki, przetwory, octy, olej kokosowy)
- Bez glutenuBez cukruPrzecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS16,61 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE15,16 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)