Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Buraczki tarte bezglutenowe demeter BIO 480 g - KOWALEWSKI
    11,09 zł
    |
  2. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  3. Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    10,51 zł
    |
  4. Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda dijon bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    15,23 zł
    |
  5. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  6. Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,29 zł
    |
  7. Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    13,25 zł
    |
na stronę