Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Maliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Maliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    9,11 zł
    |
  2. Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Mango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)
    9,11 zł
    |
  3. Morele suszone bezglutenowe BIO 100 g - BIOMINKI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Morele suszone bezglutenowe BIO 100 g - BIOMINKI
    8,47 zł
    |
  4. Orzechy nerkowca BIO 75 g - BIOMINKI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Orzechy nerkowca BIO 75 g - BIOMINKI
    8,91 zł
    |
  5. Orzechy włoskie BIO 100 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Orzechy włoskie BIO 100 g - BIO PLANET
    8,59 zł
    |
  6. Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - BIO PLANET
    8,47 zł
    |
  7. Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - NATURAVENA
    Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - NATURAVENA
    9,23 zł
    |
na stronę