Czekolada jagodowa z witaminą c z aceroli bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA

13,36 zł
W magazynie

Czekolada jagodowa z witaminą C z aceroli bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA. Wyprodukowana przez COCOA z naturalną witaminą C. Idealna dla układu odpornościowego. Bezglutenowa, wegetariańska, wegańska. Zawartość masy kakaowej minimum 34%. Poznaj jej smak i korzyści! #zakreconysloik

Czekolada jagodowa z witaminą c z aceroli bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
inulinaDawkowanie inuliny*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, MIGDAŁY*, liofilizowana acerolaOpis owocu aceroli* 3 %, liofilizowane jagody* 2 %, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 34 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszna czekolada stworzona z myślą o potrzebach układu odpornościowego.
1 czekolada pokrywa 235 % dziennego zapotrzebowania na witaminę C. Witamina C naturalnie pochodzi z liofilizowanej aceroli.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1869 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 6,4 g
w tym poliole: 14 g
Błonnik: 32 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,22 g
Witamina C: 467,5 mg (584 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902565216801
Waga całkowita (kg)0.060000
ProducentCOCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Adres producentaSurovital m.rendak k.szwed s.c.
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90
Rozszerzony opis

Czekolada jagodowa z witaminą C z aceroli bez dodatku cukru BIO 40 g - COCOA to pyszna przekąska, która nie tylko zachwyci Twoje kubki smakowe, ale także zadba o Twój układ odpornościowy. Wyprodukowana przez renomowanego producenta COCOA, ta czekolada stworzona jest z certyfikowanych składników ekologicznych. Bogata w składniki odżywcze, zawiera liofilizowaną acerolę i jagody, które naturalnie dostarczają witaminy C. Dodatkowo, składnik inulina korzystnie wpływa na florę bakteryjną jelit. Bez dodatku cukru, idealna dla wegan i wegetarian. Przechowuj ją w suchym i chłodnym miejscu, by zachować świeżość i pełnię smaku. Odkryj ten smakowy rarytas i pielęgnuj swoje zdrowie każdym kęsem!

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: