Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuDżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS10,20 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuKetchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS10,49 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruKoncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)9,48 zł|Producent: PRIMAVIKA (przetwory i pasty vege)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruMusztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE10,75 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)