Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Sos pomidorowy z chili bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    13,01 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z czosnkiem bez dodatku cukrów 340 g - KROKUS
    12,73 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z oliwkami bez dodatku cukru 340 g - KROKUS
    12,73 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z warzywami bez dodatku cukru 340 g - KROKUS
    12,73 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Surówka obiadowa z kapusty kiszonej 500 g - KROKUS
    12,67 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Truskawki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    19,99 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wiśnie i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,13 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,07 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Żurawina leśna 310 g - KROKUS
    19,69 zł
    |
Strona
na stronę