Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wiśnie i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,62 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,58 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem BIO 300 g - RUNOLAND
    7,56 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Śliwka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwka węgierka bez dodatku cukru BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Śliwki marynowane bezglutenowe BIO 500 g (280 g) - KOWALEWSKI
    12,43 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
    12,24 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Żurawina błotna z cukrem 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN
    9,87 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Żurawina całe owoce w soku żurawinowym słodzone fruktozą 360 g - SKWIERAWSKI STEFAN
    21,83 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    11,54 zł
    |
na stronę