Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuWiśnia 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW20,71 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuBez cukruWiśnie i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS17,62 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruŚliwka węgierka bez dodatku cukru BIO 270 g - SAD DANKÓW22,64 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)
- Bez glutenuŚliwki marynowane bezglutenowe BIO 500 g (280 g) - KOWALEWSKI12,43 zł|Producent: KOWALEWSKI (przetwory warzywne, dania gotowe)
- Bez glutenuŚliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS12,24 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuŻurawina całe owoce w soku żurawinowym słodzone fruktozą 360 g - SKWIERAWSKI STEFAN21,83 zł|Producent: SKWIERAWSKI STEFAN
- Bez glutenuŻurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND11,54 zł|Producent: RUNOLAND (grzyby, zupy, przetwory)