Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruKrążki jabłka suszone BIO 50 g - BIOGOL9,17 zł|Producent: BIOGOL (produkty śniadaniowe, przekąski bez cukru)
- Bez glutenuBez cukruMaliny liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)9,11 zł|Producent: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruMango liofilizowane bezglutenowe 15 g - CELIKO (FRUPP)9,11 zł|Producent: CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruMorele suszone bezglutenowe BIO 100 g - BIOMINKI8,47 zł|Producent: BIOMINKI (przekąski dla dzieci, kaszki)
- Bez glutenuBez cukruOrzechy włoskie BIO 100 g - BIO PLANET8,59 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuŻurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 100 g - BIO PLANET8,47 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)