Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L (SZKŁO) - EKKO26,67 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 1 L - EKKO22,58 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do gotowania i smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - EKKO18,46 zł|Producent: EKKO (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy do smażenia tłoczony na zimno BIO 500 ml - OLANDIA30,00 zł|Producent: OLANDIA (oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy virgin BIO 750 ml - JULES BROCHENIN21,74 zł|Producent: JULES BROCHENIN (oleje i oliwy)
- Bez glutenuBez cukruOlej słonecznikowy wysokooleinowy BIO 250 ml - TERRA D'OMBRA10,26 zł|Producent: TERRA D'OMBRA (oliwy i oleje)
- Bez glutenuBez cukruOlej z awokado tłoczony na zimno BIO 250 ml - BORDONI (ECONATURE)32,51 zł|Producent: BORDONI (oleje, oliwy)
- Bez glutenuBez cukruOlej z awokado tłoczony na zimno keto BIO 250 ml - BATOM32,51 zł|Producent: BATOM (oleje, soki, sole kąpielowe)