Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Groszek zielony w zalewie BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,32 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Imbir marynowany do sushi BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
    14,94 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Jabłka prażone bezglutenowe 700 g - KROKUS
    19,62 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Jackfruit kawałki w zalewie 565 g (280 g) - NATURE'S CHARM
    11,35 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Jagoda 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    26,48 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Jeżyna 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    22,44 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Kapusta czerwona modra 500 g - KROKUS
    14,05 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona z przyprawami BIO 850 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Karczochy grillowane z oliwą z oliwek extra virgin BIO 190 g (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    17,05 zł
    |
na stronę