Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Groszek zielony w zalewie BIO 350 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Kapusta czerwona z jabłkiem BIO 340 g - BIO PLANET
    7,16 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - BIO PLANET
    9,19 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona BIO 680 g (410 g) - RUNOLAND
    8,78 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Ketchup bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Ketchup pikantny bezglutenowy 180 g - KROKUS
    10,49 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % - 24 % BIO 185 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    9,48 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    7,95 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % BIO 70 g - LA BIO IDEA
    5,46 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 28 % BIO 130 g - ALCE NERO
    10,20 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kukurydza słodka w zalewie BIO 200 g (140 g) - AMAIZIN
    6,67 zł
    |
Strona
na stronę