Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kukurydza słodka w zalewie BIO 340 g (230 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    9,30 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,88 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Marchewka w zalewie z groszkiem BIO 340 g (220 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,83 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Musztarda chrzanowa BIO 200 g – DARY NATURY
    8,51 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Musztarda miodowa BIO 200 g - DARY NATURY
    9,83 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Musztarda ostra grubo mielona 180 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Musztarda sarepska 185 g - KROKUS
    8,90 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Musztarda łagodna BIO 170 g - PRIMAVIKA (PRIMAECO)
    8,83 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pasta z ciecierzycy i szpinaku z nasionami konopi BIO 185 g - NATURAVENA
    7,89 zł
    |
Strona
na stronę