Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory całe bez skórki BIO 400 g - VITALIANA
    6,60 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory krojone bez skóry BIO 400 g - LA BIO IDEA
    7,95 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory pelati bez skóry BIO 400 g - ALCE NERO
    8,73 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    9,68 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z portulaki BIO 270 g - DARY NATURY
    10,32 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata BIO 500 g (KARTON) - LA BIO IDEA
    7,83 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata BIO 680 g - VITALIANA
    9,87 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem BIO 300 g - RUNOLAND
    7,63 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Łubin w zalewie BIO 280 g (200 g) (SŁOIK) - BIO ORGANICA ITALIA
    10,45 zł
    |
Strona
na stronę