Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    10,76 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    11,04 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Przecier z owoców róży BIO 200 g - DARY NATURY
    10,51 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    14,24 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,60 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,19 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Pychotka truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    11,21 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Płatki róży w cukrze 220 g - POLSKA RÓŻA
    32,38 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Płatki róży w cukrze 320 g - POLSKA RÓŻA
    42,70 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 350 g - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)
    16,09 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO
    12,68 zł
    |
na stronę