Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory suszone w oleju BIO 190 g (130 g) - LA BIO IDEA
    21,16 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pomidory suszone w oleju BIO 280 g (130 g) - BIO PLANET
    18,49 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukrów BIO 270 g - BATOM
    29,43 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    16,41 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 310 g - KROKUS
    18,65 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów BIO 340 g - BATOM
    27,06 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,50 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,87 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    8,98 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z dyni bezglutenowy 660 g - KROKUS
    16,61 zł
    |
na stronę