Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Malina 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    25,00 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Marchewka w zalewie BIO 340 g (215 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    7,28 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    20,07 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    17,96 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Miodowa truskawka BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,08 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Mus borówkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    24,17 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Mus czarna porzeczka z chia BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Mus figowo - cytrynowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,05 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Mus jagoda BIO 200 g - BIOGOL
    13,27 zł
    |
na stronę