Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    19,94 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Maślaki marynowane BIO 300 g - RUNOLAND
    17,44 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Miodowa truskawka BIO 260 g - SAD DANKÓW
    27,18 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Mus borówkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    23,72 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Mus czarna porzeczka z chia BIO 200 g - BIOGOL
    11,99 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Mus figowo - cytrynowy BIO 270 g - ALCE NERO
    22,05 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Mus jagoda BIO 200 g - BIOGOL
    12,56 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Mus jagodowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,60 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Mus malinowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    18,85 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mus morelowy bez dodatku cukru 200 g - BIRKENGOLD
    16,54 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Mus truskawka BIO 200 g - BIOGOL
    11,63 zł
    |
na stronę