Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Mus truskawkowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    17,44 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mus truskawkowy bez dodatku cukru 200 g - BIRKENGOLD
    17,18 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mus truskawkowy BIO 270 g - ALCE NERO
    23,58 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Mus wiśniowy (70 % owoców) bezglutenowy BIO 225 g - ZWERGENWIESE
    15,83 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Mus wiśniowy (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    17,44 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Mus z czarnego bzu BIO 200 g - RUNOLAND
    10,65 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Mus z mango (75 % owoców) BIO 250 g - ALLOS
    17,44 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Musztarda BIO 200 g - DARY NATURY
    8,37 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Musztarda chrzanowa BIO 200 g – DARY NATURY
    8,37 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Musztarda figowa bezglutenowa BIO 125 ml - BYODO
    16,35 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda francuska bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    10,75 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda francuska BIO 210 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
    11,47 zł
    |
na stronę