Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła ze śliwki węgierki bez dodatku cukru BIO 270 g - BATOM
    27,37 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe 320 g - KROKUS
    15,45 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe bez dodatku cukrów 310 g - KROKUS
    17,44 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Powidła śliwkowe BIO 230 g - RUNOLAND
    12,43 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidła śliwkowe BIO 340 g - BATOM
    22,00 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier ogórkowy 340 g - KROKUS
    11,09 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy 340 g - KROKUS
    11,40 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    10,58 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier z ogórków kiszonych BIO 280 g - DARY NATURY
    5,19 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Przecier z owoców róży BIO 200 g - DARY NATURY
    10,51 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa BIO 500 g - ALCE NERO
    12,82 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pulpa pomidorowa z bazylią BIO 500 g - ALCE NERO
    12,58 zł
    |
na stronę