Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) BIO 150 g - TERRASANA
    44,49 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - BATOM
    25,59 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    19,62 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Wiśnia 80 % z cukrem trzcinowym BIO 270 g - SAD DANKÓW
    20,71 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem 280 g - KROKUS
    10,01 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Ćwikła z chrzanem BIO 300 g - RUNOLAND
    7,63 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwka węgierka bez dodatku cukru BIO 270 g - SAD DANKÓW
    21,47 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Żurawina do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    14,49 zł
    |
Strona
na stronę