Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Pychotka jagoda BIO 200 g - RUNOLAND
    13,52 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Pychotka malina BIO 200 g - RUNOLAND
    15,19 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Pychotka truskawka BIO 200 g - RUNOLAND
    11,21 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Płatki róży w cukrze 220 g - POLSKA RÓŻA
    30,58 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Płatki róży w cukrze 320 g - POLSKA RÓŻA
    40,39 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soczewica brązowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    8,34 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soja edamame w zalewie BIO 200 g (130 g) - RAPUNZEL
    10,71 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Sos bolognese wegański bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    13,19 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Sos bolognese z soczewicą BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    14,76 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Sos do spaghetti BIO 550 g - DARY NATURY
    13,39 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    14,90 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 350 g - BIO ZENTRALE (BIOKIDS)
    16,09 zł
    |
na stronę