Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Czerwona porzeczka 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    18,85 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Czosnek niedźwiedzi kiszony BIO 430 g - DARY NATURY
    14,74 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Dżem imbirowy BIO 240 g - GINGER PEOPLE
    18,60 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Dżem morelowy o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    12,04 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Dżem rabarbarowy z cynamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    10,20 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Dżem truskawkowy z wanilią o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru bezglutenowy 235 g - KROKUS
    11,21 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola cannellini w zalewie BIO 300 g (220 g) (SŁOIK) - ALCE NERO
    12,32 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola masłowa w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    7,31 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola mix w zalewie BIO 400 g (240 g) - LA BIO IDEA
    6,92 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czerwona kidney w zalewie BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) - BIO PLANET
    8,35 zł
    |
na stronę