do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci oraz cechy danej kategorii
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Wpisy na blogu
Kasza jaglana - najciekawsze produkty

Kasza jaglana nie jest niczym nowym. Podobnie jak wiedza o jej właściwościach zdrowotnych. A jednak pomimo świadomości jej walorów, nie każdy po nią sięga. Jednak kasza jaglana to przepisy z tylu różnych kategorii, że wystarczy pokusić się o nieco eksperymentowania, by znaleźć potrawy, które najlepiej wpasują się w gusta kulinarne.

Kardamon - jak stosować, skąd pochodzi?

Intensywny smak o lekko korzennym zapachu, częsty dodatek do herbaty, kawy, bożonarodzeniowych ciasteczek. Kardamon, bo o nim mowa, jest przyprawą, którą znali już Egipcjanie. Obecnie najwięcej kardamonu wykorzystuje się w krajach arabskich. W Europie prym pod tym względem wiodą Szwedzi i Norwegowie. Kardamon, jak go stosować i dlaczego warto?

Suplementy diety - czy warto?

Popularne, łatwo dostępne, o cudownych właściwościach. Suplementy diety znajdziemy nie tylko w aptekach, ale w większości sklepów. Reklamy zewsząd nas atakują, że przyjmowanie suplementów jest niezbędne, jeśli chcemy zachować zdrowie. Czy faktycznie mają aż tak dobry wpływ na nas? Czym są suplementy diety i kiedy rzeczywiście warto po nie sięgnąć?

Jak zrobić powidła śliwkowe? - Garść porad

Wraz z końcem lata, nadchodzi sezon na przetwory i robienie pysznych zapasów na zimę. Co roku dużą popularnością cieszą się powidła śliwkowe, które później można wykorzystać nie tylko do smarowania kanapek. Będą świetne, by pokryć nimi naleśniki lub jako dodatek do świątecznego piernika. Słodkie i aromatyczne konfitury śliwkowe są uwielbiane przez dzieci i dorosłych.

Chmura tagów

Amarantus

Chociaż amarantus przez wielu nazywany jest zbożem XXI wieku, należy do najstarszych roślin uprawianych na świecie. Stanowił podstawę pożywienia Inków, Majów i Azteków. Dzisiaj amarantus doceniają osoby dbające o zdrowy styl życia, ze względu na wysokie walory odżywcze i zdrowotne. Amarantus jest bogaty w białko i żelazo (zawiera go pięć razy więcej niż szpinak czy pszenica). \
Amarantus może być stosowany do wypieków, wyrobu makaronów i pieczywa, do musli, sałatek czy zup. Warto wprowadzić amarantus do swojej codziennej diety.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl